A Jetpilot cég szlogene:

A VÍZ SZERETETE

Vízisport-felszereléssel foglalkozó cég vagyunk, amely kiváló minőségű, innovatív termékeket gyárt, amelyek segítenek biztonságban és biztonságban maradni a vízen. A tavon, az óceánon vagy a folyón töltött idejét kényelmesen, gondtól mentesen és felfedezésre kell nyitnia. 

A sportág nagyjai mindannyian láthatták a Jetpilot aktív piaci tevékenységét a sportág és a sportolók felfuttatásában.

JETPILOT – WAKEBOARD – WAKESKATE / SURF / BMX-MX / JETSKI

A sportág nagyjai mindannyian megtapasztalták a Jetpilot aktív piaci tevékenységét a sportág és a sportolók felfuttatásában.

A 90-es évek végén a Jetpilotés Rick Roy elindította a Freeride Watercraft Tour-t, ami megváltozott a a jetski szabad stílust az egész világon. Rick Roy, Clay Cullen és Aussie, Mark Tearle azért álltak össze, hogy egy 2 éves szörf világturnét csináljanak, a Jetpilot pedig elkísérte a csapatot Dél-Afrikába, Ausztráliába, Mexikóba, Brazíliába, Hawaii-ra, Kanadába és még sok más helyre. Ez túra hatamas image-t teremtett a sportolóknak, és olyan ösztönző volt, hogy a fiúk kifejlesztették a „Rickter Back Flip”-et, az első hátra-szaltót az álló jetski történetében.

A turné sikere hatására a Jetpilot elindított egy szörf versenysorozatot, amelyet The Red Bull Wave Challege-nek neveztek el. Ez még tovább „fényezte” a sportág csillagait, és új közönséget is szerzett a sportágnak. Ekkor lett a freeriding a szörfben egy versenyág, ami napjainkban is igen népszerű. Az a szép ebben a sportágban, hogy nem a pénz a lényeg, hanem a versenyző kiemelkedő képességei. Új csillagok emelkedtek ki belőle, mint pl. Joe Kennedy .

Az első 5 év alatt a Jetpilot a jetski sportruházatra összpontosított, és ekkor határozta el, hogy versenybe száll a nemzetközi piacokon is. Behoztak egy nemzetközi cégtulajdonosinak, hogy a Jetpilotból egy vezető nemzetközi vízisport és életstílus márkát csináljanak. Ma is ez a cég a márka tulajdonosa, és így a cég 25 éves fennállását követően is hatalmas jövőt jósolnak a márkának. Azóta a Jetpilot felfutott és megalkotott egy komplett ruházati kínálatot a mellények, neoprének mellett mind a wakeboard, sörf és jetski ágazatnak. A cég célja, hogy vezetője legyen a világon a vízi sport ruházati piacnak.

A wakeboard „forradalom”

Jetpilot eredetileg 1995-ben fogott bele a wakeboard ágazatba. Ez nagyszerűen egybevágott a Jetpilot vízisí ruhákkal és ruházattal. Ahogy aktívabban részt vállaltak, látták, hogy a wakeboard piac még gyerekcipőben jár és volt elég tér a fejlesztésre. Csakúgy, mint azt az elmúlt 10 évben tette a vízi sporteszköz iparban, a Jetpilot segíteni fog a wakeboard sportnak elérni a benne rejlő összes lehetőséget. Hogy a Jepilot elérje ezt, szükséges, hogy az első számú ruházati és vízi sport termék legyen a piacon, ezért aláírt a World Sports és Marketing csapattal egy hivatalos vízi sport és ruházati szponzorszerződést az 1996, 97 és 98-as wakeboard turnén. Ezen a szponzoráción keresztül a termékek további nyilvánosságot kaptak. A Jetpilot felszerelésekkel és kiegészítőkkel támogat minden turnén az egész USA területén, beleértve a Mastercraft US Masters és a wakeboard világbajnokság döntőjét.

2005-re a Jetpilot a világ vezető márkájává vált és ma is az ebben az iparágban. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy támogatunk néhányat a világ legjobb boardrider-ei közül, beleértve Chris O’Shea, Shaun Murray, Shane Bonifay, Emily Copeland, Eric Ruck, Brett Eisenhauer, Brenton Priestley, Richie Vaculik és Dru Adler. Köszönettel tartozunk a sikerünkért a világbajnokságot nyerő csapatunknak, akiknek segítségével kutatunk, fejlesztünk és felépítettük a Jetpilot márkát.

A Jetpilot a versenyeket hajtóerőként használja a folyamatos innovatív felfedezések kereséséhez. Az évek során lehetőségünk nyílt együtt dolgozni a számos kiváló Board és MX riderrel a világon. Az elmúlt 5 évben ez a csapat inspirálta az általuk aláírt ruházati termékeket és felszereléseket, mint például Robbie MaddisonChris O’Shea, Shane Bonifay és Steve Mini. Úgy érezzük, hogy ez a kapcsolat és a fejlesztéseink ezekkel a riderekkel és az egymásnak adott támogatásunk pozitív hatást gyakorol a termékeink fejlődésére.

Vízisí mellény – Vízisí – wakeboard– Jet-Ski ruhák – Boardshort – FELSŐRUHÁZAT – SÍRUHA

By Merlin