Jetpilot előrendelés

Előrendelünk jetpilot vízi ruhákat, nézzétek át a katalógust és jelezzetek vissza, hogy mit szeretnétek rendelni!

pdf_ikon.jpg

 

 

Wakeboard pályák

 

X20-Cable-System-Wakepark

Lidó Strand – Vonyarcvashegy

Hazai kötélpálya-vontatású vízisí és wakeboard pályák

Helység és páya neve
Webcím
Balatonfüred
Füred Kemping
furedwake
Budakalász, Omszki tó
Omszk wakeboard
omszkwakecentrum.hu
Budapest, Városligeti-tó
Board Up
boardup
Dunaharaszti
Univerzum Kemping
vizisipalya.hu
Gyékényes
X2.0 Cable System & Wakepark
facebook.com
Gyömrő, tófürdő
Lake Board
lakeboard.hu
Győr
Ikrényi-tó
wakeboarding.hu
Hejőkeresztúr
Hejő-tó
Vice Beach
hejo-to.hu
Kecskemét
Ride Cable
Nyíregyháza
Levelek-Strand
Siófok - Sóstó
BambooSziget
Szeged
Sun City
Vadna
Vadna Wake
Velence
Venice Beach Cable Park
vbcpark.hu
Vonyarcvashegy
Keszthelyi-öböl
vonyarcvashegy.hu

Hazai motorcsónak-vontatású vízisí és wakeboard

Helység neve
Webcím
 
Abádszalók, Tisza-tó
Gama Garden Spa
gardenspa.hu
 
Abádszalók, Tisza-tó
Riviera Vízisport
rivieravizisport.hu
 
Baja wakeboard
bajawakeboard.hu
 
Csenger, Szamos
Szamostúra
szamostura.hu
 
Délegyháza
Palms Beach
palmsbeach.hu
 
Dunavarsány, 2.tó
Waterworld
skiworld.hu
 
Gergelyiugornya, Tisza
Szamostúra
szamostura.hu
 
Hejőkeresztúr, Hejő-tó
Vice Beach
hejo-to.hu
 
Kál, bányató
Slalom
slalom.hu
 
Tiszaug, Tisza
Club Hotel Pegasus
clubhotelpegasus.hu
 
Vadna Wake Park
https://www.facebook.com/VadnaWakePark?fref=ts
*

 

 

Jetpilot wakeboard mellény akció

Akciós Jetpilot készletünket a http://www.maritimehajosbolt.hu webáruházunkban találhatja meg!

 

Wakeboard mellény

Vásároljon nálunk a wakeboard mellény és wakeboard deszka választékunkból! A termékeket itt találja!

A wakeboard egy a szörfözés ihlette, extrém sport aminek legközelebbi rokona a vízisí.

A wakeboardnak két fajtája van a kötélpályás és a motorcsónakos. Történelmi szempontból különböző időpontokhoz köthető a két fajta kialakulása.
Mint ahogyan a síelésből nőtt ki a snowboard, úgy a vízisíből alakult ki a wakeboard. Magyarországon jelenleg mintegy 15 ezer aktív sportoló van, akiknek összesen 11 pálya áll rendelkezésükre; például Győrben, Balatonon, Velencén vagy a Hajógyári-szigeten. Debrecenhez legközelebb Leveleken van komoly színvonalú pálya.

A sportág népszerűsége folyamatosan nő, egyre többen ragadnak dekket.

A „wake” szó nyomdokvizet jelent, ami a vízen sebesen haladó csónakok, hajók mögött kialakuló sajátos formájú hullám. A „board” szó deszkára utal, amin a versenyző áll. Wa­ke­boardozni lehet kábelpályákon, motorcsónak mögött, de pár éve lehetőség nyílt bármilyen vízfelületet „megcsúszni” motoros csörlő segítségével is. Európában és Magyarországon a wakeboard kábelpályás változata a népszerűbb. A sport alapját a „freestyle” szellemisége határozza meg. A lényege, mint oly sok deszkás sportnak, az, hogy minél többféle mozdulatot tudjunk végrehajtani deszkával a lábunkon. Az ezredforduló „nagy találmányai” közé tartozik a csúszásra (slider), ugratásra (kicker) alkalmas elemek építése, különböző tereptárgyak (pl. funbox) vízre tétele, melyek lehetővé teszik, hogy ez az extrém sport még színesebbé, izgalmasabbá váljon. A vízideszkások látványos ugrásai és lélegzetelállító mutatványai nagy hatást gyakorolnak a nézőkre. A wakeboardosok kreati­vitása és ötletgazdagsága újabb ágazatokat, a wakeszörföt, valamint a rohamosan fejlődő wake­skatet keltette életre, de jelentős hatással volt a kiteszörfözés kialakulására is. A wakeboard pontozásos sportág, a kezdeti időkben egy bonyolult pontrendszer alapján számolták ki a bírók, hogyan alakulnak a helyezések. A bírói rendszer a kezdetektől sokat változott, és ez a változás a mai napig tart. A versenykörökben figyelik a kompozíciót, az intenzitást, a trükkök kivitelezését és nehézségi fokát.

A jetpilot megalkotott ehhez a sportághoz egy komplett ruházati kínálatot a mellények, neoprének és a kiegészítők terén. A cég célja, hogy vezetője legyen a világon a vízi sport ruházati piacnak.

Tokay Máté wakeboard versenyző és a Jetpilot

TOKAY MÁTÉ ajánlásával!

jetpilotwakeboard - WAKESKATE / SURF / BMX-MX / JETSKI

A kezdetek…

A jetpilot márka 1986-ban szerzett nevet magának azzal, hogy megalkotta a technikailag legfejlettebb jetski verseny ruhákat, mellényeket és felszereléseket.Tokay Máté videók

Az inspirációt 4 kaliforniai fiatalember adta, akik szenvedélyesen szerették az MX/BMX és jetski sportokat.

Ahogy Scott, Jeff, Eric és Phill egyre jobban elmélyedtek a jetski sportban, meglátták, hogy senki sem összpon

MX/BMX hátterük adta nekik azt a látásmódot és tervezési koncepciót, amely olyanná változtatta ezt az iparágat, mint amilyen napjainkban.

A fiúk a jetpilot márkanevet választották, az alapján, hogy a Moto X versenyzőket pilótáknak nevezték az európai versenyeken, tehát a Moto pilot-ból keletkezett a jetpilot név. A jetski szót nem akarták használni a márkaévben, mert a „Jet Ski” a Kawasaki márkaneve volt a egyéni vízisport eszközök megnevezésére.

 

A vízi sport piac kezdett egyre izgalmasabb lenni a versenyzői oldalon, és a jetpilot „kitermelte” a sportág olyan személyiségeit, akiknek a neve máig is ismert: Jemmer, Fish, Mac, Slasher, Haulin, Harry, Holywood Watkins, Rick Roy és Christy Carlson.

Ezek a versenyzők rabul ejtették a fiatalokat világszerte, és jetpilot marketingjén keresztül láthatóvá vált, hogy milyen izgalmas tud lenni ez a sport. A jetpilot láthatóvá tette a sportolók személyiségét és ez által a fiatalok azonosulhattak a versenyzők életstílusával.

A jetpilot még ma is szponzorálja Jeff „JAMMER” Jacobs-ot, aki már 10 világbajnoki címet szerzett álló jetskiben. Jeff a jetpilottal kezdett versenyezni, amikor 15 éves volt.

 

Jetpilot wakeboard mellény

A sportág nagyjai mindannyian megtapasztalták a jetpilot aktív piaci tevékenységét a sportág és a sportolók felfuttatásában.

A 90-es évek vé

gén a jetpilot és Rick Roy elindította a Freeride Watercraft Tour-t, ami megváltozott a a jetski szabad stílust az egész világon. Rick Roy, Clay Cullen és Aussie, Mark Tearle azért álltak össze, hogy egy 2 éves szörf világturnét csináljanak, a jetpilot pedig elkísérte a csapatot Dél-Afrikába, Ausztráliába, Mexikóba, Brazíliába, Hawaii-ra, Kanadába és még sok más helyre. Ez túra hatamas image-t teremtett a sportolóknak, és olyan ösztönző volt, hogy a fiúk kifejlesztették a „Rickter Back Flip”-et, az első hátra-szaltót az álló jetski történetében.

 

A turné sikere hatására a jetpilot elindított egy szörf versenysorozatot, amelyet The Red Bull Wave Challege-nek neveztek el. Ez még tovább „fényezte” a sportág csillagait, és új közönséget is szerzett a sportágnak. Ekkor lett a freeriding a szörfben egy versenyág, ami napjainkban is igen népszerű. Az a szép ebben a sportágban, hogy nem a pénz a lényeg, hanem a versenyző kiemelkedő képességei. Új csillagok emelkedtek ki belőle, mint pl. Joe Kennedy .

Az első 5 év alatt a jetpilot a jetski sportruházatra összpontosított, és ekkor határozta el, hogy versenybe száll a nemzetközi piacokon is. Behoztak egy nemzetközi cégtulajdonosinak, hogy a jetpilotból egy vezető nemzetközi vízisport és életstílus márkát csináljanak. Ma is ez a cég a márka tulajdonosa, és így a cég 25 éves fennállását követően is hatalmas jövőt jósolnak a márkának. Azóta a jetpilot felfutott és megalkotott egy komplett ruházati kínálatot a mellények, neoprének mellett mind a wakeboard, sörf és jetski ágazatnak. A cég célja, hogy vezetője legyen a világon a vízi sport ruházati piacnak.

 

A wakeboard „forradalom”

 

A jetpilot eredetileg 1995-ben fogott bele a wakeboard ágazatba. Ez nagyszerűen egybevágott a jetpilot vízisí ruhákkal és ruházattal. Ahogy aktívabban részt vállaltak, látták, hogy a wakeboard piac még gyerekcipőben jár és volt elég tér a fejlesztésre. Csakúgy, mint azt az elmúlt 10 évben tette a vízi sporteszköz iparban, a jetpilot segíteni fog a wakeboard sportnak elérni a benne rejlő összes lehetőséget. Hogy a Jepilot elérje ezt, szükséges, hogy az első számú ruházati és vízi sport termék legyen a piacon, ezért aláírt a World Sports és Marketing csapattal egy hivatalos vízi sport és ruházati szponzorszerződést az 1996, 97 és 98-as wakeboard turnén. Ezen a szponzoráción keresztül a termékek további nyilvánosságot kaptak. A jetpilot felszerelésekkel és kiegészítőkkel támogat minden turnén az egész USA területén, beleértve a Mastercraft US Masters és a wakeboard világbajnokság döntőjét.

2005-re a Jetpilot a világ vezető márkájává vált és ma is az ebben az iparágban. Nagyon büszkék jetpilot wakeboard deszkavagyunk arra, hogy támogatunk néhányat a világ legjobb boardrider-ei közül, beleértve Chris O’Shea, Shaun Murray, Shane Bonifay, Emily Copeland, Eric Ruck, Brett Eisenhauer, Brenton Priestley, Richie Vaculik és Dru Adler. Köszönettel tartozunk a sikerünkért a világbajnokságot nyerő csapatunknak, akiknek segítségével kutatunk, fejlesztünk és felépítettük a Jetpilot márkát.

 

A Jetpilot a versenyeket hajtóerőként használja a folyamatos innovatív felfedezések kereséséhez. Az évek során lehetőségünk nyílt együtt dolgozni a számos kiváló Board és MX riderrel a világon. Az elmúlt 5 évben ez a csapat inspirálta az általuk aláírt ruházati termékeket és felszereléseket, mint például Robbie Maddison, Chris O’Shea, Shane Bonifay és Steve Mini. Úgy érezzük, hogy ez a kapcsolat és a fejlesztéseink ezekkel a riderekkel és az egymásnak adott támogatásunk pozitív hatást gyakorol a termékeink fejlődésére.

Kitartunk az elkötelezettségünkben a kivitel, tartósság és a termékeink kiváló teljesítménye mellett Ezzel a hozzáállással és szeretettel a vízi sportok iránt a Jetpilot továbbra is olyan termékeket fog létrehozni, amelyet mindannyian élvezhetünk.

 
Vízisí mellény - Vízisí - wakeboard- Jet-Ski ruhák - Boardshort - FELSŐRUHÁZAT - SÍRUHA

USA

 • Shane Bonifay

 • Daniel Powers

 • Erik Ruck

 • Shaun Murray

 • Stef Tor

 • Jack Blodgett

 • Derek Grasman

 • Emily Copeland-Durham

 • Mike Schwenne

 • Eddie Valdez

 • Philip Combs

 • Trevor Hansen

EURÓPA

 • Jochen Thiele

 • James Young

 • Mike Hilgers

 • Ginger Pfennings

 • Miles Töller

 • Jan Grabski

 • Mona Stenzel

 • Anna-Laura Brabänder

 • Tobias Dammith

 • Marcel Quintans

 • Philip Thiele

 • Mari Sandner

 • Kathrin Ögretici

 • Nick Lewis

AUSTRALIA

 • Chris O’Shea

 • Breanton Priestley

 • Brett Eisenhauer

 • Scotty Green

 • Tony Iacconi

 • Cory Teunissen

 • Brad Teunissen

 • Bec Gange